3.8.08

Alakasız

bir süre
ve geriye bırakılan şeyler
ha birde kazandıklarımız.

Kişinin kendine özgü özellikleri hayatının belli noktalarına nokta atışı yapıyor...hiç bir zaman her şeyini belirlemiyor. hani denir ya "her şey senin elinde"... tek cevap verilebilir buna...saçmalık!

Kimin her yapmak istediği veya yaptıkları onun hayatında belli isteklerine bağlı olan bir şey değil. Anlatmak istediğim bu.Birde feci derecede kırılgan ruhlarız.Eee ne yapalım artık buda bizim hassas noktalarımızdan biri. Bazen yapımıza hayran oluyoruz bazen de nefret ediyoruz.

Müthiş bir baş ağrısıyla uyanarak dünü gözden geçiriyoruz umarsızca... ve nedendir bilinmez hiç bir şekilde dünü yargılamıyoruz. Sadece kendimizi yargılıyoruz.Sonra keyifsiz bir nöbet geçiriyoruz farkında olmadan ve en nihayetinde kahvaltı masasından kalkıp eline çayını alan ve sigarasını yakan unutkan bir organizma oluyoruz.Şimdi bunu yaşamak bizim elimizde mi? Bunu her sabah yaşamak bizim isteğimiz mi? bunlar seçmeli örnekler gibi gelebilir... her insan bunu yaşamıyor evet.

bazen anlatamıyorsunuz
uyku akıyor gözlerinizden
yorgunluktan ve sinirden
anlatmak istiyorsunuz ama düşündüklerinizi dilinize ulaştıramıyorsunuz.bunun için çok uğraşmamak en iyisi(belki şu an yaptıgım gibi).Her şeyi anlatmaya gerek yoktur zaten ve "her şey" şu an yazıldığı gibi ayrı yazılır her "şey"inizi farklı yaşadıgınız gibi.

hayatınızı kaldırabilirsiniz umarım...
kusun.

2 yorum:

  1. Sevgili Arkadaşım.

    Yazı tekniğini beğendim. İçerikle ilgili bir yorum yapmayacağım ama yzıların okunsun istiyorsan, yazım kuralallarına uymanı öneririm.

    Zira yazının bir kaç yerinde ayrı yazılması gereken "de" bitişik yazılmıi, noktadan, üç noktadan vb. sonra büyük harfle başlanmamış.

    Bence yazıyı yazdığında baştan sona bir dah kontrol et.

    Selamlar

    YanıtlaSil
  2. "hayatınızı kaldırabilirsiniz umarım..." kusmayı öğrenmeye çalışanlardan olarak bu yazını da başarılı buldum eline kalemine sağlık..

    YanıtlaSil

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı