10.8.08

Duyuru: Kategorizasyon Hakkında

sevgililer,

şu an 14 adet yazarımız mevcut. bunların 9 adeti aktif olarak yazı ekliyor ya da ekleyeceğini beyan etmiş. kalan 5 adeti de okuyor, desteğini "hacı sana redaktör lazım, olmamış o metafor bla" şeklinde dile getirmekle yetiniyor.

öncelikle belirtmeliyim ki, şu an ki durumdan oldukça memnun olmakla beraber, tahminlerimin bir miktar ötesinde dahi gelişmekte olan "giriş" süreci, beni ve tahmin ediyorum ki sizi memnun eder halde. yazarlarımıza bir teşekkür etmek isterim.

kategori ana başlığı altında, düşünmekte olduğum bir takım (kabaca)yenilikleri duyurma arefesindeyim, hazır olun.

siteyi ilk açtığımda, denemeler, şiir, serbest nazım ya da nesir dalında herhangi bir dalda yazılarınızı ekleyebilip, kategorizasyonu da sadece genel türde belirtilmesi çerçevesinde Denemeler, Şiir bla, şeklinde kategorileri isimlendirmiştim.

lakin, gel gör ki, az biraz yavanlık, "Gizli ne ulan?" şeklinde nükseden sorunlar yeni bir standart belirleme yoluna itti.

aklımdaki plan, proje; sürekli yazmak düşüncesinde olan yazarlarımızın kendi belirleyecekleri bir kategori dahilinde yazıp; hem yazarın eserlerine daha rahat erişilebilmesi, hem kendi köşesinde, kendi formatında eserlerini yayımlayabilmesi amacını gerçekleştirmektir.

kategori fazlalığının yol açacağı kirliliğini önlemek adına, her yazar tek özgün kategori adı belirlemeli.

unutmayalım, kısıtlama şeklinde olmayacak. syk, "ben kamuran'a mektuplar" serisi yazacağım diyebileceği gibi, "denemeler benle çok daha renkli olucak hafız" da buyurabilir. anafikir, her yazarın kendi öz köşesine sahip olup formatını belirleyip, dilediğince at koşturması.

istediğiniz kategori isimlerini, yorum olarak bu yazıya ekleyebilirsiniz. daha sonra bu kategori dahilinde yazacağınız yazıları "Bu yazıya yönelik etiketler:" şeklinde;
yeni gönderi çerçevesinin hemen altındaki alana yazabilir, atınıza deh diyebilirsiniz.

bir de genel hatırlatma:

efenim, "sitenizdekileri okuyabiliyorum ama nerede bunu üye şeyi lan" şeklinde bir kaç sert kafa ile karşılaştım. bana ya da HaSar adlı eşmanyağa bi şekilde ulaşarak, kayıt olmak istediğiniz e-mail adresini belirtmek suretiyle yazar olabilirsiniz.

saygılarım.

4 yorum:

  1. Ben "Aptal Yazıları Serisi" koyacağım, itirazı olan?

    YanıtlaSil
  2. ben kamurana soz verdim bilader ayıp olur simdi yazmassak.ben "kamurana mektuplar" diyorum leave table'a tıklıyorum

    YanıtlaSil
  3. Cok klisesiniz Haki Bey. Kiniyorum sizi. :p

    YanıtlaSil
  4. Efem ben de "Progressychedelic" diyorum.Sevgilerimi sunuyorum.

    YanıtlaSil

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı