27.1.09

Death Race (2008)



Evet farkındayım bu aralar 2008 yapımlarına takmış durumdayım. Ama bu filmi paylaşmamın sebebi 2008 falan olması değil. Jason Statham abimizin sağlamlaştırdığı bir film olması.

"2012 yılında Birleşik Devletler ekonomisi çöktü. İşsizlik oranı tavana vurdu. Suç oranındaki artış kontrolden çıktı. Cezaevi sistemi kırılma noktasına geldi. Özel şirketler, ıslah evlerini kendi çıkarlarına kullanmaya başladılar. Terminal Island Hapishanesi, düzenledikleri yarışları internette yayınlamaya başladılar. Ölümüne yapılan bu yarışların izleyici oranı gitgide arttı. Onlar yeni gladyatörler, Terminal Island ise onların kolezyumlarıydı. Ancak, eski Roma tarzı bu gösterilerden seyirciler çabuk bıktı. Daha fazlasını istediler... Böylece "ÖLÜM YARIŞI" ortaya çıktı...."

Şeklinde giriş yapan film "gel beni izle bak ne olacak" diyor size. 105 dakikalık bu filmde hızın ve saldırının douruğuna ulaşabilirsiniz. Filmi izledikten sonra insanın gelip direk Flatout oynayası geliyor ama en multiplayerından.


imdb bilgileri;

Director:
Paul W.S. Anderson
Writers (WGA):
Paul W.S. Anderson (screenplay)
Paul W.S. Anderson (screen story)
Release Date:
22 August 2008 (USA)
Genre:
Action | Sci-Fi | Thriller
Tagline:
Get ready for a killer ride.
Plot:
Ex-con Jensen Ames is forced by the warden of a notorious prison to compete in our post-industrial world's most popular sport: a car race in which inmates must brutalize and kill one another on the road to victory. | full synopsis
Plot Keywords:
Father Daughter Relationship | D Box Motion Code | Vehicle Combat | Car Accident | Remake

Film bir hapisanede geçiyor. E o pislik hapisaneler bellidir her zaman. Syahlar beyazlara küs, beyazlar siyahlara küstür... hep dolu psikopat ve ibneler vardır. Vee o hapisaneye Jensen Ames (Jason Statham) siz misiniz abimizi sinirlendiren, derken film başlıyor.



oyuncular ;

Jason Statham ... Jensen Ames
Joan Allen ... Warden Hennessey
Ian McShane ... Coach
Tyrese Gibson ... Machine Gun Joe Mason
Natalie Martinez ... Elizabeth Case
Max Ryan ... Pachenko
Jacob Vargas ... Gunner
Jason Clarke ... Guard Ulrich
Frederick Koehler ... Lists
Justin Mader ... Travis Colt
Robert LaSardo ... Hector Grimm
Robin Shou ... 14K
Benz Antoine ... Joe's Navigator #1
Danny Blanco ... Joe's Navigator #2 (as Danny Blanco Hall)
Christian Paul ... Joe's Navigator #3




O bu değil de kesinlikle bu filmin oyununun çıkacağını (belki haberim yoktur çıkmıştır bile) adım gibi biliyorum. Çünkü gerçekten film bilgisayar başında oynadığınız bir oyun gibi. bir miktar flatout çılgınlığı, biraz punisher intikamı, biraz da max payne psikopatlığı. Ha unutmadan bir de birazcık "sinir".

Aksiyon türü sevenlerin ilgiyle izleyebileceği bir film. iyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı