5.2.09

boynuzun kulağı yalaması

evet efenim nabersiniz lan. hamdolsun ben de kötüyüm. solumdan kalktım, hiç uyumamış gibiyim. kalkmamın üstünden saatler geçmiş olsa da bundan bahsetmemin sebebi de hiç kalkmamış gibi olmam.

bugün 5 şubat. sizin için küçük, benim için de şöyle böyle bir tarih di mi sevgili arkadaşlar.

bugün kardeşimin doğumgünü.

18 oldu kerata, ve canımı sıkan nokta, artık kerata değil.

bağırsan, “çocuk değilim lan abi!” dese bişey diyemezsin; tehdit edemezsin, laf anlatamazsın. oof of.

ne de çabuk büyüyorlar aslında. ayağının kırılması iki gün önce gibi (eheah), okuma bayramını hatırlıyorum gudik’in. böyle pamuk ve kartondan sakal yapmıştık, bi de gri takım. bastonu nerden bulmuştuk hatırlamıyorum bak, bi de çiftçi kepi. oh. tam dede gbi olmuştu bizim ergen lavuk.

artık alkollü mekanlara da girebilecek, isterse sinemada iki film birden bile izleyebilir. sigara içmiyor, içmeyecek; ama içse de gidip legal legal alabilir marketten. babama “ben ayrı eve çıkıcam” diyebilir. yaşıt kız arkadaşlarıyla dilediğini yapabilir.

bir devir kapandı lan.

samet’le aramızdaki ilişki ilginç, komik, yer yer absürd öğeler taşır.

15 yaşındayken boyu uzamaya başladı, benden kısa ama eheh. 16 da yetişti gudik, 17 derken geçmiş bizi. istanbul’a gittim; ağzının içine bakıyorum, hani gelse “ağzını kırarım lan benim ergen abim” dese cevabım yok. 21 senelik karizmayı ıslak ıslak çizdirmek hoş olmazdı.

ama olay bundan sonra başlıyor.

ama benim başka bi planım var. ona empoze etmeye çalıştığım fikirler doğrultusunda “bak sammy, artık 18 oldun. ağır başlı, abisine saygılı, kimseye el kaldırmayan biri olman lazım” düşüncesini nakşetmem lazım, zerketmem lazım. artık sübliminal yolla mı olur, yoksa hipnozla mı sokarım kafasına bilmiyorum. ama can güvenliğim için bunu yapmam lazım.

napıcam lan ben bu kardeşle?

 

edit: lan 64 satır yazmışız bi “kardeşim doğumgünün kutlu olsun!” yazmamışız iyi mi?

ha unutmam bunu yazdıktan sonra. kardeşim doğumgünün kutlu olsun! bunu da copy-paste’lemedim. kıymetini bil davar herif.

2 yorum:

  1. Kabullenecen canumçü, büyüdüğünü kabullenecen, başka da bir yolu yok. Yaşlanıyorsun işte bak, bunu da kabul etmen lazım. Öff var ya, ben de giriyorum yakında 18 e, ben napcam asıl ha.. :/

    YanıtlaSil
  2. samet insanının doğum gününü benim yerimede kutla bro. o bu değil de insan çok garip hissediyor gerçekten başkasının büyümesini izleyince

    YanıtlaSil

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı