12.3.09

gülüver maceraları

11 gün olmuş peh. ombir gün fiyuu.

ay ne zamandır yazıyorum, siliyorum, yazdığımı bulamıyorum; bee vitamini eksikliğinden olsa gerek kısa dönem hafıza yitikliğinden müzdaribim. wow’da çok kötü oluyor bu. “lan o talent 51 de gelmiyo muydu? öeh” imanım gevredi o yüzden.

aslında yetmek, yetebilmek, yetinebilmek üçgeniyle alakalı bişeyler karalamalıydım, hani öyle açtım live writer’ı; onela’ya da devam etmem lazım –başladık bitmeli- ikincisi yazılacak daha. ama bilmiyorum bişeyi kurgulayıp yapamayacak kadar dağınık kafam. ov çok kötüyüm yav.

okula git gel, ders argh, uyu, uyan, wow, tost, erdemabdigeyikpes, uyu, uyan, tost, okul…

monotonluk ötesinde yaşıyorum, tekdüzelik ne ki?

hayır nasıl bir bezginlik var üstümde, hani gelseler kafa atıp gitseler “hmff” lamayacağım.

dün mesela, tam 5 saat boyunca %10 sesle oceansize dinledim. yok olmadı, dinlemişim. sesin azlığından ya da kulak vermememden değil. bıy bıy geliyo bişeyler sağdan soldan, hın hın eşlik ediyorum. 1,5 level atladım ama o ara. hooray!

ekşi’de sadece atsızlar geyiği dönüyor; atsızcılar da metal dinleyen

caşıt türk gençleri soysuz piçler felan diyorlar hiç matah değil. eğlenmiyorum. faşizm hiç eğlenceli değil. bi de bu adamların ciddi ciddi kafatas ölçtüklerini düşününce içim ürperiyor; kanat kemiklerim geriniyor. komik değil…

manita yapasım var. böyle çamurdan. yapıcam. dr. jekyll olcam, ya da direk frankestein’ım olcak. yapıcam bunu. evet yapıcam. yeter ki soysuz kozmopolit kelpi olmasın aşkımız. adem’den neyim eksik bi de. kaburgam nerdeydi lan benim?

ya ne diyim ben size. siz bunları okuyun. söz verin ki, kurgu aramayacaksınız. “ne diyo bu davar?” demiyceksiniz. yazasım var, ama bişi yazasım yok. lkadsşdıaşldk vmsövsn! alsşdkad. yazasım var mesela. ama beynim ağrıyor, cümle kuramıyorum. bir hastanın son dileği gibi. sonra yazıcam. manita yapıcam, sonra yazıcam.

“buraya yazı gelecek”

***

“buraya anektod gelecek”

***

“buraya afili bi final cümlesi gelecek”

***

“buraya da alakasız bi diyalog. aslında alakalı, ama işte uğraşman lazım.”

***

benim için dondurma yiyin, çıkmış olması lazım.

2 yorum:

  1. "ya ne diyim ben size. siz bunları okuyun. söz verin ki, kurgu aramayacaksınız. “ne diyo bu davar?” demiyceksiniz. yazasım var, ama bişi yazasım yok. lkadsşdıaşldk vmsövsn! alsşdkad. yazasım var mesela. ama beynim ağrıyor, cümle kuramıyorum. bir hastanın son dileği gibi. sonra yazıcam. manita yapıcam, sonra yazıcam."


    afiyet olsun. iyi geceler.

    YanıtlaSil
  2. lkadsşdıaşldk vmsövsn! alsşdkad. yazasım var mesela. ama beynim ağrıyor, cümle kuramıyorum.

    olm bu cümlenin aynısını kurdum lan.

    YanıtlaSil

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı