23.6.10

Sakin, Sükunet içinde, Rahat ve Huzur dolu.

Etrafta beyni sikilesice binlerce insan yaşayınca insanın içinden nefes almak gelmiyor arkadaş. Resmen adamı hayattan soğutmak üzere programlanmış insanımsı sürüleri üzerine konuşmak kadar da aptal bir şey olamaz. Şimdi izninizle bu aptallığı yapmak istiyorum.

Varsa gerizekalı bir durum bunu ancak salak olmayanlar görebilir ki buda en doğal olanıdır. Ama doğal olmayan bir şey var ki oda salak olmayan insan sayısının az olması. Beyin denen şeyden yoksun olmak bu gerizekalıların genlerinde var. Bu gerizekalılar kimler? Herkes... Ulan salaklar sürüsü acaba nefes almanız dünyaya ne kadarlık bir zarar veriyor? Ben cevaplayayım aslında çoğunluk size ait olduğu için pek fazla bir zarar yok, çünkü düzen bu salaklık üzerine kurulmuş.

Dünyanın her tarafında insanoğlu denen aptal aynıdır. Tüm dünyada bir tek insanoğlu yoktur ki "iki yüzlülük" denen şeyi bilmesine rağmen yapmamış olsun.

- hacı hayvanlar mı tek düzgün olan?
+ hayır ama senden daha salak değiller.

Düşününce insanlıktan nefret etmemek elde değil. Çünkü başka hiç bir canlı kendi ürettiği kelimelerin "olumlu bir şekilde" hayatta olmasından daha doğal bir şey yokken bu kelimelerin "tersi" durumda davranmaz!! Kendi ürettiği ve mantıken normal olması gereken şeylerin aksini yapan başka bir canlı yoktur. Tabi başka kelime üretebilen canlı türü varsa o başka... Zaten en korkuncuda bu amk. Bu "Riyakar" canlı türünden başka hiç bir canlı türü kelime üretemiyor. işte ben böyle olayın ta köküne sıçayım.


Dünyada tek zeki insan sen misin?
bunu soracak kadar aptal olanlar için cevaplıyorum "en azından senden zekiyim."

Laf sokmaya çalışmadan cevaplamak gerekirse, en azından algım çoğu insandan daha geniş ve dünyada yalnız değilim, algısı benim gibi geniş olan hatta daha geniş olan sürüyle insanla karşılaştım. Ama salak insanlardan daha fazla değillerdi malesef.


Alayınızın kafasına sıçayım. Üstüne alınan salaklarında kafasına sıçayım.

3 yorum:

  1. Laağn. Çogzel yazmışın olum.
    +rep
    Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Yalnız harika bir zamanlamayla okuduğum için kendimi tebrik etmek ve ayrıca herkesin kafasına biraz da ben sıçmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  3. tam üstüne mi geldi yazı?

    YanıtlaSil

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı