14.5.11

15 Mayıs 2011 İnternetime Dokunma Yürüyüşü.


Bilindiği gibi 22 ağustos 2011 günü sizlere 4 paket sunulacak ve bunlardan birini seçmek zorunda bırakılacaksınız. Herhangi bir seçim yapmayanlar otomatik olarak Standart pakete geçmiş olacak, Youtube a giremeyeceğinizi zaten biliyorsunuz ama hali hazırda 60.000 yasaklı sitenin olduğu ülkemizde bu paketlerin daha neler getirebileceğini bir düşünün.



Google da "haydar" kelimesini dahi aratamayacak, "sarışın", "hikaye", "hatun", gibi kelimeleri internetiniz üzerinde göremeyeceksiniz.

Bir anne çocuğuna hikaye okumak isterse internete girip herhangi bi hikayeyi okuyup daha sonra çocuğuna anlatamayacak, çünkü "HİKAYE" kelimesine dahi sansür gelecek malesef. Bu sansüre uğrayacak kelimeleri belirleyenlerin nasıl bir beyin yapısına sahip olduklarını merak etmekteyim!

15 Mayıs 2011 Pazar günü saat 14:00 boş beyinlere ve hayatının kısıtlanmasına engel olmak isteyenlerin, Sansüre hayır diyenlerin, sansüre karşı duranların ve özgür beyinlerin var olması gereken Yürüyüş.


http://www.yasaklamakyasaktir.com
http://www.sansurekarsi.com
http://www.sansuresansur.org

özellikle bu adreste http://www.sansuresansur.org/internetin-icin-yuru/ bulunan illeri , yerleri ve zamanları kontrol etmelisiniz.

Türkiye'nin her yerinde aynı anda ve aynı tarihte.

http://www.facebook.com/event.php?eid=152334771499561 adresinden il tarih ve yerlerini kontrol edebilir, etkinlik hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Klavyelerinizi, modemlerinizi, pankartlarınızı alın ve gelin !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı