12.12.08

bi isteğim var lan

arkadaşlar isteğimden önce bir bilgi demeti vereyim ben. yeşil yeşil.

şimdi anlattığım olay bir hikayede geçecek. ben sizden sadece tek bişiyde yardımcı olmanızı istiyorum.

dünya'ya saldırıyorlar. uzaylı falan değil lakin, onu sölim. insanların bir varlığı resurrect edip direnişe katması lazım. her şey tamam lakin bu yaratık ne olsun karar verebilmiş değilim.

şimdi istediğim varlık d&d ya da hom&m dünyalarındaki titan benzeri olması gereken dev, tanrımtrak vs. yaşamış, ya da kabul görmüş bir mit'in kahramanı olması gerek. örneğin çok ünlü bir direnişi konu alan x efsanesinden y, şu sebepten dolayı titanımız olabilir gibisinden.

bir de dipnot, dünyalılar kaybediyor, onu söylim.

efenim daha cok bilinen bişiy olmalı. gerçekte varolmasa da, kabul görmüş ve fonksiyonel bişi olmalı.

zaten hayalgücüyle bağlıycam, mesela transformers olabilir, ama özgün olması tercih edilmeli. sınırınız yok. sadece mantıklı ve büyük olmalı. o kadar.

bu arada armut piş ağzıma düş kıvamı için özür dilerim ama gerçekten kilitlendim. oturtamadığım tek karakter bu. o yüzden elim kolum bağlı.

not: cevaplar için tşk ederim. lakin şahsen bişeyi hatırlatmayı. karakterin daha önce telifle sınırlandırılmamış olması lazım. fakir bir müstakbel yazarım. anonim ya da direkt halka malolmuş öğeler daha iyi olur sanırsam.

deşenggürler, bengürlemem.

4 yorum:

  1. Bence mitolojiye dal, Tanrılar falan saldırsın dünyaya :R:R

    YanıtlaSil
  2. Şimdi eminim ben bunu neden daha önce düşünemedim diyeceksindir, :D:D

    YanıtlaSil
  3. niye mal olmuş biri arıyorsun ki abi? kendimiz oluşturalım birini işte? hikaye değil mi bu.
    oluşturalım bi karakter

    YanıtlaSil
  4. Ağzından ateş çıkartabilen Anka Kuşu olsun. Dünyaya saldıran şeyler bunu sürekli yakıp öldürsün ama ne de olsa o küllerinden doğabilen seksi bir cenavar. Hep doğsun, ama sonra dünyaya saldıran şeylerden biri ateş yerine sıvı bi şeyler kullansın. Anka Kuşu'nun ateşi sönsün, sıvı şey yapışkan olsun, kuşun tüyleri birbirine yapışsın, iğrenç bi cenavar olsun, kül haline gelmediği için de yatalak hasta gibi kalsın, dünya onların olsun, ama hikayenin sonunda üç tane yumurta çatlasın, ve bir insan eli bu çatlayan yumurtalardan çıkan gagalara ne idüğü belirsiz bir şeyler damlatsın, yanına üç nokta konsun.

    İkinci hikaye dünyaya saldıran şeylerin egemenliğindeki dünya ile başlasın, kapitalist olsun bu şeyler, modern sömürgeciliğin hizmetlileri olsun yani. Üç gagadan habersiz sömürmeye devam etsinler, ve esir alınan insanlar yine üç gagadan habersiz tanrıya lanet ederek kavurucu güneşin altında Mısır Piramitleri vol. 2 için kölelik yapmaya devam etsinler...
    Top sende.

    YanıtlaSil

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı

Buraya Kadar İnebilenlerin Kahvaltısı